skip to main |
skip to sidebar
9:06 ص
Unknown
- المقادير :
1- نص كيلو بطاطس
2- ملح وفلفل اسود
3- الصوص بصلة حمراء مقشرة ومقطعه شرائح
4 - ملعقتان زيت كبيرتان
5- ملعقة كبيرة خل
6- نص ملعقة صغيرة مسترده
- طريقة التحضير :
1- تقشر البطاطس وتقطع انصافا وتطهى فى ماء مغلى مملح لمدة 10 دقائق حتى تنضج وتصفى جيدا
2- العمل الصوص يوضع البصل والزيت والخل والمسترده فى حله تتبيل ثم تسخن لمدة 3 دقائق
3- يصب الصوص فوق البطاطس ويخلط جيدا ثم ينقل طبق تقديم دافء ويقدم مباشرة
0 التعليقات:
إرسال تعليق